måndag, april 09, 2012

Sjuka ideal

Jag hittade den här bilden i Lady Dahmers blogg:


Det är en skyltdocka på Gina Tricot och jag tycker det är helt ofattbart att de kan ha sånna dockor. VEM har bestämt det och varför?? Är det en kvinna med jävligt skev självbild eller en man som bara är sjuk i huvudet? En frisk människa ser inte ut på det viset, revben och höften som sticker ut och pinnar till armar och ben. Och om man hade den kroppen, skulle man klä sig på det sättet? Det är ju inte snyggt någonstans. Jag är väldigt missnöjd med min kropp men jag skulle aldrig i mitt liv eftersträva skyltdockans anorektiska kropp. När jag ser den bilden är jag glad att jag inte har någon dotter som ska matas med helt sjuka ideal och vilja banta som sjuåring. Gina Tricot borde bojkottas så länge de har skyltdockor som ser sjuka ut.

3 kommentarer:

nina sa...

F Y F A N. Synd de har taights m så bra resår i midjan...

Anonym sa...

Fy fan vad jag blir sur när jag ser sånt!! :( våra killar kommer ju ha en skev bild på hur riktiga kvinnor ser ut ju! Att man måste förklara för dom att så ser inte en kvinna ut, det är sjuk.... :(
Jag gillar inte heller min kropp och har väl aldrig gjort och skulle vilja vara small osv. Men jag vet att så där kommer aldrig jag se ut, det är äckligt!! Ted säger att det ska ju va lite att ta i när åskan går :)
Kram Jenny P

Jenny Shima sa...

Det skickar ut fel signaler att ha sådana skyltdockor. Det konstiga är att jag som inte ser ut på det sätet lyckas att hitta kläder som passar. Jag varken vill eller kommer att se ut som skyltdockorna. Jag går mycket och äter lite mindre och hoppas vara i min storlek innan sommaren.
Jenny Shima