torsdag, april 26, 2012

Det tar på krafterna...

Jag sitter i köket och slappar med en kopp te och tända ljus. Leon sover och Nemo leker på sitt rum. Jag börjar känna mig lite sliten nu, Leon fick hög feber, 39,9, inatt igen så det är tredje natten som jag har varit uppe med honom. Stackars liten. Vi var till doktorn idag och han har ingen öroninflammation eller ont i halsen och andningen lät fin. Men hon tog ett blodprov som visade en förhöjd sänka (?) så vi ska avvakta tills imorgon och så ringer hon och kollar läget. Har han haft hög feber igen får vi komma tillbaka.

Jag gick lite tidigare in till byn för jag ville gå inom Pimp your house, en liten butik med inredning, barngrejer och kläder. Jag köpte en present till en nyfödd liten Aivie och Yankie Candle vaxkakor som luktar himmelskt, och så sprang jag på ett par lite kortare leggings som var helt underbara. En härligt lavendelblå färg med lite rynk och spetskant från Cream, och jag som bara använder leggings var tvungen att slå till för jag har massor av kläder som kommer att passa till. Jag kan visa en bild på dem sen om ni vill, men först får ni en bild på det sötaste lilla ansikte som finns.



1 kommentar:

Jenny Shima sa...

Sänkan visar hur många vita blodkroppar man har om inte jag minns helt fel. Jag hoppas verkligen att Leon blir piggare snart, det är inte kul att vara sjuk vare sig man är liten eller stor.