söndag, maj 23, 2010

Hahaha Juristen tror att det gick så vilt till i fredags att jag inte kunnat blogga något. Riktigt så illa är det inte, det har bara varit fullt upp.

I fredags var jag, Maggi, Nemo och Alba på stan och shoppade. Nemo fick två par shorts, två bodys, en pyjamas och en bodysuit med korta ärmar och ben. Han totalvägrade att sova hela dagen men tillslut orkade han inte hålla sig vaken längre utan föll ihop i vagnen och tvärsomnade. Han är en riktig liten envis-gris.



Framåt 16-tiden mötte vi upp tjejerna på Nyhavn och solen kom fram och det blev underbart väder. Kalle skulle träffa Ola så han och Nemo satt kvar en stund och Kalle drack en Pepsi. Sen gick han och jag skulle betala hans läsk men när kyparen skulle ta betalt undrade han vart tjejen med Pepsin var. Så jävla roligt, Kalle tyckte det var minst lika kul som vi andra när han kom förbi senare en sväng. Det var en supertrevlig kväll och jag och Maggi satt kvar tills Nyhavn stängde och drack rödvin och pratade.





Igår var vi till Ninni och Mikael och grillade och såg på The human centipede. Och som vanligt blev man lurad av alla kritiker som skriver hur äcklig filmen är. Visst, det är ju inte så smaskigt med människor som blir ihopsydda med munnen mot varandras rövhål men man fick liksom inte se själva sy-delen eller något annat kul. Vi skrattade en del men det var inte så att någon tyckte den var extremt äcklig. Kalle och Ninni vägrade se filmen och spelade Yatzy istället.

Idag blev det inte så fint väder som vi hoppats på utan det har varit mulet och blåst jättemycket. Nemo har varit rätt trött och gnällig så han sov med mig i soffan när jag tittade på några avsnitt av Melrose Place. På kvällen har vi grillat med våra grannar och eftersom jag vägde mig imorse och har gått ner ytterligare 1,1 kg så belönade jag mig själv med bröd till hamburgaren. Nu har jag gått ner sammanlagt 5,5 kilo och det är jag jättenöjd med! Ett par kilo till så har jag nåt mitt första delmål, inskrivningsvikten på MVC.

7 kommentarer:

Mirijam sa...

"Visst, det är ju inte så smaskigt med människor som blir ihopsydda med munnen mot varandras rövhål men man fick liksom inte se själva sy-delen eller något annat kul."


Alltså, jag tror vi tar och ställer in middagen på fredag, du är ju världens äckligaste människa :)

Juristen sa...

Bra inlägg, jag e nöjd! Nu ska jag snart sova, bara tvätta av ansiktsmasken först...

Juristens bebis sa...

Jag sover redan...

Linnéa sa...

mirijam: haha men jag har ju redan planerat menyn, den blir smaskig. ;)

juristen: det känns bra att du är nöjd!

juristens bebis: du är så duktig emili, lär nemo det här med sömn.

MiaMaria sa...

Bara så att du vet så hade jag och Kalle det himla trevligt!! Inte ofta man får tid att verkligen sitta så och snacka eftersom att vi nästan alltid parträffas eller med små människor som tar vår uppmärksamhet =)

Lilla Anna sa...

jag tror nemo e sugen på ett lill*-syskon!! ;) hihi

Kram

Babbi sa...

Vad bra gjort att du gått ner 5,5 kg! Önskar jag oxo kunde göra det :). Fin headerbild dessutom.