fredag, juli 28, 2006

Back in town

Hemma igen! Det har varit jävligt mycket bilåkande de senaste veckorna men nu är det slut med det, känns skönt men samtidigt lite tråkigt. Som om sommaren är slut.

Det har varit underbart i Rigeleje. Vi har grillat, haft födelsedagskalas för Kalle, ätit glass på glassbåten i Åhus, sett film, solat, badat och haft familjen Pohla-Nilsson på besök.
Ja jag vet, snyggve i bikini. Men jag har satt mig själv på diet nu för det här funkar inte längre. Jag mår illa av mig själv och känner mig stor som ett hus. Det är en plåga att se mig själv i spegeln och att känna sig fulast i världen. Jag tror att alla bara tänker på hur tjock jag är och viskar om det.
Iallafall.....

Vi åkte hem i förmiddags och nu har vi packat upp och plockat ner soffbordet och tv-bänken till källaren. Idag kommer nämligen våra nya möbler från Living! En tv-bänk med 9 lådor och en kista med lönnfack från Indien. Sjukt snygga, mycket bättre än Kalles fula gamla möbler.

Fick ett HM-paket och ett ginza-paket också när jag kom hem.

Nu ska jag prova de nya kläderna och hoppas jag kommer i dom!
----------------------------------------------
Your Celebrity Style Twin is Mischa Barton
Funky, bohemian, and girly.
Whohoooo! "Funky, bohemian and girly", bra beskrivning på min stil, det är du och jag Mischa!
Min Kalle är världens snällaste, gulligaste och mest omtänksamma!!!
I söndags hade jag namnsdag (Emma) och då gjorde han pannkaksfrukost med hallon till mig. Och så frågade han vad jag önskade mig på min stora dag. Så jag sa på skämt en vodka vanilj eftersom det finns två flaskhållare på vår kista där vi ska ha varsin flaska med något smaskigt. Och så kom Kalle precis hem med en sån flaska till mig! Han är för fin, jag menar, namnsdagspresenter har man väl inte fått sen man var 3 kanske...

2 kommentarer:

Anonym sa...

mysigt allt lät och såg ut! :)

Anonym sa...

min twin var visst gwen stefani förresten ;)