torsdag, augusti 15, 2013

Ledig torsdag

En till hemmapysseldag. Pappa har rensat hängrännorna och jag har lärt mig röja med röjsågen samt slagits med en buske. Jag fattar inte varför de förra ägarna har planterat en stor jävla buske med sylvassa taggar som attackerar en när man kommer i närheten. Det är sant, inte det minst överdrivet! Jag skulle dra loss en gren jag klippt av när något skar genom armen och då var det en av taggarna som hoppat på mig och krokat in sig i min hud. Pappa berättade att en gren attackerat honom bakifrån och ringlat uppför ryggen och krokat fast sig i hans tröja. Jag lovar, det är SANT!

Imorgon åker mamma och pappa hem igen. Så tråkigt och en vecka går alldeles för fort. Men en som är glad är Tjabo. Han avskyr hundarna och kommer bara hem snabbt för att äta och sen går han till grannarna och står och knackar på altandörren och vill in. Stackarn, han känner sig nog lite övergiven.

Imorgon är det jobb igen och sen jobbar jag hela helgen, trist men så är det. På lördag är det namngivning för Lea och jag missar de första två timmarna men slutar klockan fem så jag åker dit då och som tur är bor Elin och David inte alls långt ifrån där jag jobbar.

Nej nu blir det sängen, hoppas på en god natts sömn.

 
Jag kollade genom Mina bilder och den här bilden togs 2008-08-16, exakt 5 år sen imorgon. Jag hade gjorde min dermal samma dag och skulle träffa en barndomsvän på Möllan och dricka lite öl. Härliga tider... Smal var jag också, ingen som trodde man var gravid då inte.

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Du hallå, du är ju smal nu med.. Faaan va jag hatar när folk är såna...:( har oxå hört denna frågan måååånga gånger och lika jävla ledsen blir jag:(
Kraaaaam på dej snygging