lördag, oktober 29, 2011

Vad är det för fel???

Igår kväll när jag gav kaninerna mat mådde allihop bra. Imorse kom varken Herr Kanin eller ut när jag öppnade och jag tyckte det var lite konstigt. Efter ett tag kom Herr Kanin ut och jag såg Mymlan i öppningen till huset men hon rörde sig inte. Kalle gick ut och då var hon död. Vad är det som händer?? De bara lägger sig ner och dör. Hon var fortfarande varm så det hade hänt nyligen och hon var hel och fin så inget djur har varit på henne. Jag blir helt uppgiven.. Det är inte roligt att de inte ens hinner bli vuxna innan de dör. Och stackars Herr Kanin, han och Mymlan hade blivit riktiga kompisar.. Jag får se om jag skaffar en ny kanin nu. Kanske om jag "ramlar över" någon som kan passa och behöver ett hem. Vi får se, just nu känner jag för att bara lägga ner alltihop..



5 kommentarer:

Marie sa...

Kan tyvärr inget om djur men en KRAM kan jag ge dig! ♥

Jennie aka Limepuff sa...

Åh fy vad hemskt, jag lider med dig :( Är det harpest mån tro? Symptomen brukar vara som du beskriver då nämligen, de bara dör knall och fall.

Linnéa sa...

Marie: tack för din omtanke. :)

Jennie: det är konstigt att inte alla kaniner skulle bli smittade om det är harpest, eller kaninpest, eftersom det är så smittsamt. Men jag har ingen aning..

Lina sa...

Åh.. Jag har ju följt dig jättelänge o vet hur många ullbollar som gått bort. Tycker det är himla sorgligt varje gång!

äppelblomman sa...

Neeej fy va tråkigt:( vet inte heller...
Kramar till dej <3
kram K