fredag, februari 08, 2008

Ikväll såg jag på Let's dance för första gången eftersom de hade sambakväll men jag blev lite besviken faktiskt. Väldigt synd att de inte hade "riktig" sambamusik istället för remixade kända låtar, och vissa av dem passade inte in för fem öre.

Nej Let's dance blir det nog inte någon mer gång för mig. Tur iallafall att den där urtråkiga Dilba åkte ut, hon verkar inte fattat att grejen med en sån dans som samba är att man ska se ut som om man har roligt iallafall. Och den där Lampenius-bruden ser ju verkligen hemsk ut. Som en porrbrud från Texas med äckligt tunt stripigt hår i den där förhatliga superblonderade nyansen.

Ja jag är trött och gnällig idag med. Igår målade vi sovrummet (jag fattar inte varför vi inte målat om innan! Har ju för fan alltid hatat den hemska gula färgen!!!) , jag cyklade till mitt andra hem biblioteket en sväng, åt en semla och sen tränade jag på kvällen. Idag gick vi upp tidigt och målade ett lager till och kl 11 kom de i min grupp hem till mig för att sammanställa vår fältundersökning och skriva en massa skit som jag inte riktigt vet hur det blev egentligen. Fy fan vad tråkigt det var, jag kände mig stressad och ljudnivån var hög och jag kunde inte behålla en enda tanke i mitt huvud. Vi bajsade ut några sidor text men ärligt talat vet jag inte alls o det är ens i närheten av vad det ska vara. Tur vi ska redovisa det i tvärgrupper sen och vi inte sa ett ord om hur vi ska framföra det. Orka, jag är så trött på plugg nu.

Några timmar och en semla senare åkte jag och Kalle för att kolla in Zoo Zity som öppnade igår vid Willys. Det var verkligen skitstort och de hade väldigt mycket djur och saker som det var kul att titta på. Men jag tycker så synd om de fina små kaninerna som sitter i sina burar och ha en massa hysteriska ungar med puckade föräldrar stirrandes och pekandes och hängandes över sig.
Jag fastnade för en stor kaninhane som måste varit en blandning mellan lejon och en lite större kanin (men givetvis stod det bara lejonkanin på skylten) och som jag ville rädda från den hemska miljön. Men elaka Kalle vägrade. Han säger att om en månad får jag ha hur många kaniner jag vill, men ingen mer i lägenheten. Så nu kommer väl den stackarn att hamna hos någon ful ungjävel som tröttnar på honom efter en vecka.

Imorgon ska vi på 30-årsfest hos Corre och det ska bli roligt! Har inte festat sen vi hade tjejmiddag hos Maggi i början av januari så imorgon ska jag dricka ett rött fruktigt vin med inslag av björnbärssylt och vanilj, sminka mig fint och ha det trevligt.
Nästa helg är det födelsedagskalas hos Elin, helgen efter det ska jag ut med sambamänniskorna och helgen efter det ska vi ha mexicanskt knytkalas med färgtema hos Elisa. Då är det den första mars och sen är det bara två veckor kvar tills vi flyttar! LOVELY!!!

Imorgon ska jag sova ut i vårt numera vita, färgluktande sovrum och sen blir det till att röja i lägenheten under dagen. Allt är upp och ner (igen) och det kommer bli min död känns det som.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju klart mycket bättre ut med det vita istället för det gula :)

Anonym sa...

Vi kommer fixa det hur bra som helst=)
Kram Becca