onsdag, november 20, 2013

Trött, så trött

Idag har jag varit på Nova Lund med Maggi och min gudson Noel. Söta, fina lilla bebisen. Vi shoppade en del, åt lunch och hade en riktig mysdag. Skönt att ses utan de stora barnen faktiskt, man kan fokusera mer på varandra och prata ordentligt.


Nemo har ju dragit iväg så in i på längden och jag har får rensa bort kläder hela tiden tycker jag. Det känns som att de passar ena veckan och nästa är det för smått. Så han fick fyra tröjor och ett par byxor och Leon fick två tröjor och ett par byxor, mest för att kunna matcha storebror.

En julklapp, en ljusstake på rea och tre julgranskulor från indiska också och sen var shoppingsuget stillat för den här gången. Jag har julklapparna under kontroll och det är skönt. Jag har köpt tre och beställt och betalat tre och de övriga har jag hyfsad koll på vad jag ska köpa. Jag hatar att stressköpa något "bara för att".

Idag blev det ingen träning. Leon krånglade då in i helvete vid läggningen så det tig sån tid och hela eftermiddagen har jag varit så sjukt trött. Ovanligt trött. Så jag ligger redan i sängen faktiskt och imorgon väntar ett löppass på mig.

Inga kommentarer: