fredag, mars 16, 2012

Ljust

Leon vaknade på gott humör vid 6 och låg och gjorde pruttljud som han tycker är så roligt. Jag trodde klockan var närmare sju eftersom det var så ljust ute, men det går fort nu och blir bara ljusare och ljusare. Härligt!

Jag har precis ätit havregrynsgröt med A-fil och hemgjord lingonsylt som uppladdning inför dagens löptur. Tänkte att Kalle kan ta med Leon och lämna Nemo så kan jag springa när de går.

Det är rätt kallt ute men det kommer nog bli en fin dag. Jag har lust att hitta på något kul med Nemo efter förskolan men jag vet inte vad. Gå och fika, eller kanske ta en promenad i skogen. Kalle ska plugga eftersom han ska skriva upp för lastbilskortet på tisdag men förhoppningsvis känner han att han har tid att följa med.

Ikväll ska vi äta tacos och när barnen lagt sig hoppas jag på en film. Förresten! Jag fick Kalle att se Julias ögon med mig förra veckan och den var ruggig, se den!


Samma kille som gjort en av mina favoritfilmer, Pans Labyrinth, har gjort Julias ögon. Kalle ångrade att han gått med på att se den när han fick se omslagsbilden... Men så är han ju lite extra känslig.

Inga kommentarer: