söndag, februari 12, 2012

Ledsam söndag

Det har varit en tung dag. Jag känner mig dum och jobbig som beklagar mig men jag vet inte hur jag ska kunna ladda batterierna. Situationen med Leon känns hopplös. När jag tycker det går framåt och funkar så vänder det. Både sömn och mat krånglar inom mig känner jag en enorm frustration och jag får snart panik. Jag kämpar och kämpar och kämpar för att det ska funka men det blir bara skit av allt känns det som. Jag går runt och är ledsen och stressad och det går ut över allt och alla men jag vet helt ärligt inte hur jag ska få kraften tillbaka. Jag vill komma bort men det känns omöjligt och jag vet inte hur jag ska tackla det. Jag älskar Leon så mycket och känner mig så maktlös, vad är det för fel??

Och sen är det en annan sak som gör mig jätteledsen. Jag önskar att jag kunde skriva det här för jag vet att ni skulle kunna peppa och ge stöd och råd men jag kan tyvärr inte det. Jag funderar mer och mer på en låst blogg där jag skulle kunna ventilera om saker som inte bör berättas öppet.

Tack för att ni läser och kommenterar, det värmer och gör mig jätteglad!

Nu ska jag avsluta helgen med en kopp te och lite zombiesplatter.



10 kommentarer:

Agneta sa...

Kram ♥

Elin sa...

Usch vad jobbigt för dig, och jobbigt att läsa också! :( Jag tycker du ska kolla med BVC om det finns nån att gå och prata med, det gör så mycket om nån professionell lyssnar och ger stöd, om än bara för stunden.

Jag tycker du är stark som skriver vad du känner! Jag tror att många inte ens berättar för sin familj om hur det känns, det är ju väldigt mycket prestige har jag märkt i att vara förälder... Tyvärr!

Jag håller tummarna för att ni hittar nån lösning som funkar, det finns ju liksom inget annat... Ta hjälp av Kalle, ni är superstarka tillsammans!

STOR kram!

Marie sa...

Har inte heller haft någon toppen söndag direkt... Om det är någon tröst... Kommer ihåg att vi hade perioder här hemma också...Ellen sov juh aldrig och jag vet att det kändes som att det blödde ur ögonen så trött var jag! Så det är min enda tröst och jag VET att den är klen men det går över. Någon gång i alla fall... Kram på dig och hoppas hoppas hoppas att du får sova ut lite inatt!

Anonym sa...

Håller tummarna hårt ihopklistrade för dig och ditt mående. Det finns ofta en lösning även om man inte ser den direkt, tänk dig en kub - flera sidor bidrar till lösningen. Jag känner dig inte personligt och har aldrig träffat dig men du verkar som en jättefin och smart tjej som håller huvudet högt, du borde verkligen tro på dig själv, för du är en så bra person, det märker man.

äppelblomman sa...

Åhh Linnea... Jag vet precis hur du inner dej... Alfred var en sån liten krånglare o bökade nätterna igenom... Han var asjobbig o just då hade jag kunnat ge bort honom helt gratis...
Man älskar verkligen sina barn såååå djupt, men ibland så vet man inte vad man ska ta sig till... ?
Har ni ingen som kan ta honom en natt så att du får sova ut? Bara vara? Även om de kanske är jobbigt så är det nog vad du behöver!!
Hoppas att hans sömn snart vänder!
Kram i massor K

Hili sa...

Ååååååhhhh Linnet!!! Du fixar detta! Kram

Jöns Marie sa...

Usch vad tråkigt att det krånglar så mycket för dig med Leon, önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt! Hoppas att det vänder snart och att du hittar något sätt att samla lite kraft och ork! Massor av Kramar

Anonym sa...

Kära Linnéa!!! du gör inget fel!!! vissa barn är lite jobbigare än andra, Manu var vaken på nätterna i ETT ÅR!!! det var hemsk... men tiden gick o det blev bättre... nu sover hon till Kl. 14 på helgerna... så det finns hopp!!!! Du är en jätteduktig mamma, du kommer att fixa detta och allt annat, ge dig tid och lova dig själv att känna som du gör. Du är bäst! glöm inte det.
Jag skickar en gigantisk kram med massa ork och energi.
Mercedes.

Evelina sa...

Idag har jag inga råd att ge idag får du bara kramar - massor av kramar.

Sara. sa...

Jag har inga barn så jag kan inte sätta mig in i situationen, men vad det verkar som så får jag känslan av att du är en bra mamma. Måste kännas jättejobbigt det du beskriver och att aldrig få sova. Du och alla mammor (och pappor) som går igenom detta borde få något slags pris. Det kommer med all säkerhet ordna sig med tiden och bli bättre. Sen är ju vintern en mörk tid (inte för att jag vill förminska det du går igenom) men vinter + för lite sömn är inte den bästa kombinationen. Om du har en iphone så ja jag rekomendera att du laddar hem olika slappna av appar. Kanske att du kan få en eller två timmars sömn om nån vän eller Kalle kan ta hand om pojkarna. De apparna hjälper mig när jag inte kan somna. Man blir utvilad även fast man bara tar en powernap.

Du är fantastisk! :)

Kram Sara!