måndag, augusti 31, 2009

Vilken mysmorgon vi har haft! Nemo har varit en ängel inatt, han somnade 22 igår kväll och sov till 4 imorse då vi gick upp och han fick lite mat. Somnade igen och jag la honom vid 4.45 och sen sov han till 7 ungefär. Vi gick upp, åt och tittade på tv och kl 9 la vi oss och vilade fram till klockan var nästan 11. För en stund sen åt Nemo mer än jag någonsin trodde skulle få plats i honom och nu sover han igen.

Det blev inget Malmö idag eftersom jag inte skulle vara på BVC förrän 14.45 och inte 12 som jag först trodde. Så det får bli på onsdag istället.

Imorgon fyller jag år. Jag har nästan glömt bort det eftersom Nemo tar upp det mesta av tankeverksamheten. Jag fick ju ett par finfina skor av mamma och pappa i somras som jag nyss kunnat börja använda, och förra måndagen var släkten här och firade mig, farmor som fyller år idag och min kusin som fyllde år i onsdags. Av dem fick jag pengar och ett presentkort på Indiska. Av Kalle har jag önskat mig en Björn Axén Volymaster och nytt löshår och av Kalles föräldrar ett bidrag till brickbordet jag ska köpa. Jag älskar att fylla år!

Jag behöver klippa mig också. Har inte klippt mig på nästan ett år och under graviditeten har mitt hår blivit så sjukt långt. Speciellt under sommaren växte det otroligt mycket. Jag skulle vilja klippa lugg men har ju en ful virvel så det blir aldrig så fint som jag vill. Har ni något frisyrförslag till mig?

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag tyckte att du va himla snygg i page men lång snedlugg. Så som du hade det när du klippte av dreadsen. När du lockade håret ibland i lite större lockar.. typ i samma veva som du hade maskeraden med årtionden.

Hoppas att du får en bra födelsedag imorgon!! Jag är fortfarande bitter för att det inte blir maskerad så det finns en chans at jag klär ut mig imorgon och går runt här hemma hela dagen i utklädningskläder... annars hoppas jag mest att du ska ha rätt angående datumet för Knyttet =)

Emmi sa...

Du måste ju visa hur du ser ut i håret nu! (kanske är lite svårt nu med tid i och för sig). Men jag tycker som damen ovanför, page är lovely på dig!

Du frågade ju hur man gjorde den frisyren jag hade på bild i torsdags men det är ju så svårt att förklara! Får visa bilder någon gång :)