fredag, maj 15, 2009

Sista jobbpasset den här fullspäckade veckan och det är skönt som fan. Nästa vecka blir lugnare vilket jag ser fram emot. Det är lugnt här och jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag, trött som vanligt. Hade en riktigt lugn och skön dag, låg ute i solstolen och läste klart Flickan som lekte med elden. Sjukt spännande! Ser fram emot att börja med sista boken snart. Var på föräldragrupp innan jobbet också och det är intressant, mycket nytt man får lära sig som jag inte hade en aning om. Men jag vet ju knappt något om bebisar eller förlossningar så det är ju inte så konsigt. Idag fick jag gå själv och det var ju inte så kul men vi förlorar för mycket pengar på att Kalle ska ta ledigt så mycket. Han kan ju inte gå ifrån bara för träffen utan måste vara ledig halva dagen.

Imorgon har jag tänkt plantera ut lite fler pelargoner och ta det lite lugnt med en bok och förhoppningsvis fint väder. Jag går in i vecka 30 imorgon och det känns helt sjukt! vecka 30 liksom! Vart kom det ifrån??? Är man verkligen gravid i bara 40 veckor? Kan man inte få vara det i iallafall 50 eller 60 veckor?

Nej det vill jag egentligen inte, Jag längtar efter Nemo, att få ha honom hos oss, mysa, bada och gosa. Jag tror det kommer bli underbart. En liten bebis som är hälften jag och hälften Kalle och som vi ska få lära känna och uppfostra. Lovely!

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jag har sagt det för och jag gör det igen! Du kommer att bli en supermorsa!! Allt bara löser sig av sig själv den dagen du har Nemo i din famn!!
Stor kram

äppelblomman sa...

Jag har faktiskt tänkt att skriva ner mina förlossninsberättelser! Men jag ska bara hitta den tiden. Och så ska jag försöka att hionna med det innan Nemo födds;-)

Anonym sa...

ja, du kommer bli en jättebra mamma!