torsdag, maj 07, 2009

Igår fick jag så ont vid revbenen att Kalle gav mig två alvedon och skickade mig i säng. Han masserade mig lite och det kändes bättre för stunden. Men jag har sovit oroligt inatt för jag har haft ont på både höger sida, vänster sida och i ryggen.

Jag drömde inatt att bebisen helt plötsligt var född och att jag skulle amma. Det gick jättebra ända tills hans huvud blev helt tungt och föll bakåt. Hjälp, hur ska det här gå? Det är ju bara 86 dagar kvar. Trots krämpor och halsbränna känns det alldeles för nära och det är läskigt.

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det kommer säkert att gå jättebra. Det är tydligen inte helt ovanligt att man kan drömma helt sjuka saker när man är gravid.
Jag börjar bli nojig för allt som står i tidningen idag handlade det om bristningar och att en del måste klippas.
Jag har lyckligtvis inte fått halsbränna än men jag har en nästäppa som har blivit lite bättre.

Kram

Bara Lisa sa...

Jag läste att Ni nu börjar sova sämre sista tiden för att kroppen förbereder er på att ni inte kommer kunna sova så tungt nu på ett år. Smart va? ;)

Lisa Gittan sa...

Åh jag hade också en dröm när jag va gravid om att jag helt plötsligt hade fött..bara det att bebisen va 4 år och hade glasögon och jag skulle amma han fast det kändes lite skumt när han va så gammal...haha.
Kämpa på snygging!