torsdag, maj 01, 2014

Nervös!

Alltså, det här med Toughest.. Vad har jag gett mig in på?? Det är i ÖVERMORGON och de senaste dagarna har @toughestrace lagt upp bilder på banbygget på Instagram och ja... Vad ska jag säga? Det är hinder som jag aldrig i hela livet kommer klara av alltså. Klättra uppför rep, svinga mellan ringar, väggar... Jag kommer slå ihjäl mig alternativt drunkna i iskallt vatten.

Leran kommer jag väl klara att kravla mig igenom, men det är väl det...

Jag är svinigt nervös!! Två gånger har jag drömt om tävlingen och i första drömmen hade jag glömt alla kläder och fick ta på mig leggings och linne och i andra drömmen hade jag glömt träningshandskarna jag köpt för att få lite bättre grepp. GAAAAHHH! Jag vet inte vad jag ska ha på mig men så lite som möjligt och i funktionsmaterial blir nog bäst eftersom jag med största sannolikhet kommer vara dyngsur. 

Jag fattar knappt att jag ska göra det, jag kan liksom inte se mig själv stå på startlinjen och springa mot det första hindret. Men på lördag är det dags, starten går 12.10 och det är väl bara att köra på antar jag..

Jag testade det här med ringar i Stadsparken i Lund förra veckan. Jag klarade att svinga mig mellan NOLL ringar.

6 kommentarer:

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

JA, det är bara att ösa på, du fixar det! :-) Ser ut som en jättekul bana!

Rille som alltid predikar sa...

Tricket att svinga mellan ringar kommer alltid vara att packa skuldrorna och spänna magmusklerna som man hamnar i "hallow position" (kallas så engelsk gymnastik litteratur, vet i tusen vad det heter på svenska). Tar ett tag att lära sig och många människor får för sig att det är styrka som saknas när det är troligare att det är axel stabilitet och mobilitet.

Lycka till!

Lina sa...

Jisses!! Du är modig!!!!;-) hade nog aldrig..men du kommer fixa det!

äppelblomman sa...

De där vet jag att du kommer fixa! Med din järnvilja och pannben så kommer du klara det! HEJJA DEJ!
Nästa år kanske jag skulle våga mej på detta? Förstås bara om du är med mej då? Fan va kul tävling!!!
Kram K

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Jag VET att du kommer greja det och att du kommer greja det bra också! Tycker att du ser riktigt proffsig ut, där i ringarna :-)

Lelle sa...

Lycka till nu! Jag hejar på dig!! Både min sambo och hans son ska vara med☀️