söndag, januari 13, 2013

Mosad mus

Och så var helgen slut. Kalle har varit så snäll och låtit mig få två sovmorgnar och jag känner mig inte lika risig som igår men jag önskar att jag kände mig friskare. Jag ska jobba måndag-onsdag, kurs på torsdag och sen jobba fredag-söndag. Lovely. Borde lägga mig pronto men har fastnat under en gosig filt i soffan.

Idag har vi firat goa Noa i Södra Möinge och det var ett mysigt kalas. Han fick Duplo av oss och det var kul att träffa kompisar och fika gott. Och jag smakade varken tårta, kakor eller bullar fastän det såg svinigt gott ut. Te och frukt nöjde jag mig med och det kändes bra. Och mina fina pojkar skötte sig exemplariskt, goa och glada och lekte med de andra barnen.

Efter kalaset bjöd vi helt fräckt in oss till Maggi, Ola och Alba på middag och barnen lekte tills det var sovdags och vi körde hem.


Funny story: Jag var ute och gav djuren mat och när jag hämtade hit Tjabo från grannarnas altan så trampade jag i något segt och mjukt. Tittade ner och insåg att det var en nyfångad mus som min stövel mosat så inälvorna tryckts ut på golvet. MUMS!

Inga kommentarer: