onsdag, juni 20, 2012

Är det bara jag??

Är det bara för mig allt krånglar hela jävla tiden? Jag lovar, ingenting går smidigt någonsin när jag
är inblandad.

Att packa och handla gick över all förväntan och vi kom iväg med en fulpackad bil strax efter två i eftermiddags. Jag hittade rätt (det var lite amazing eftersom mitt lokalsinne är sämst i världen) och när vi kom fram sken solen och jag tänkte mig en tur ner till stranden så snart vi packat upp. Jag satte nyckeln i låset och.. nada. Det gick inte att öppna den satans jävla dörren. SUCK, Kalle hade gett mig fel nyckel. Kul att inte komma in i huset när man har två hungriga barn och massor av kylvaror med sig. Tillslut kom iallafall Kalles pappa tack och lov så det löste sig.

Så när jag börjat känna lugnet lägga sig och vi fått mat i oss skulle jag sätta telefonen på laddning. Men så funkade det inte och jag svor över laddaren och gick ut i bilen för att prova den laddaren. Det gick inte heller så då är det ju min telefon det är något fel med, UNDERBART! Jag provade massa grejer och nä jag har telefonen avstängd och kopplad till datorn så laddar den fast det inte syns någon laddningssymbol. Hoppas nu bara att den laddar på riktigt så jag inte bara tror det utan dör direkt sen, det skulle inte förvåna mig.. Men jag grävde fram en liten laptop ur gömmorna iallafall så om någn vill mig något men inte når mig på mobilen så gå det att skriva här eller på Fejjan.

Båda barnen sover i varsitt rum så jag ska koka en stor kopp te och slappa framför Parenthood. Det är först gången Leon sover både i eget rum och egen säng så vi får väl se hur det går. Håll tummarna för att det inte blir katastrof är ni snälla..

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Fasen vilken otur.
Hoppas det löser sig med laddningen och att Leon sover gott inatt!!
Kraaam K