söndag, januari 17, 2010

Efter en lång dag med smaskig fika på Olof Viktors och god middag hos Kalles föräldrar kom vi hem vid 23 ikväll. Vi slängde oss i offan för att till på Pettson och Findus - Glömligheter men hela familjen somnade innan den var slut! Så nu vet jag inte om Pettson fick minnet tillbaks eller inte.. Nu dricker jag en kopp té, köpte nytt på Olof Viktors idag som var riktigt gott.

Idag har Nemo invigt sin fina tröja som han fick av sina gudföräldrar i julklapp. Den är från Chile och Nemo klär jättebra i den. Visst borde han bli en omslagsbebis?


Inbjudningarna till dopet har skickats och vi har redan fått några svar. Om alla kommer blir vi 55 personer. 44 vuxna, 9 barn och 2 bebisar. Alla under 18 räknas som barn och under 1 år som bebisar. Jag hade velat bjuda många fler men fick tyvärr begränsa mig..


Jag har några ex kvar, jag kanske ska lotta ut dem här? Det är väl så alla stora bloggare gör?



Och så lite inredning. Lampan är ny och jag köpte den i måndags för ett presentkort vi fick i julklapp. Moraklockan fick jag i julklapp av mamma och pappa och det var en av de bästa julklapparna jag fick. Har önskat mig en sån i flera år nu. Ljusstaken är så fin och den vann jag i julklappsspelet och det var Ernhakes som bidragit med den. Och böckerna är Nemos. Han har fina lådor med böcker i på rummet på ovanvåningen men insisterade på att ha dessa två här. Nemo - jag 1-0.


Nemo är ju nästan vuxen nu och fick därför en säng för stora bebisar i julklapp av sin farmor och farfar. Jättefin är den och han sover mycket bra i den.



Nemo hade påhälsning av ett fint rådjur när han sov ute i vagnen häromdagen. Rådjuren är här hela tiden nu och står precis utanför våra fönster. Det är mysigt nu men vi får se hur kul det är i vår när jag inser att de ätit upp allt jag planterat..

Men gu vad bra att jag somnade i soffan en stund och samlade lite nergi och satte mig här, nu är jag ju helt pigg..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg lampa! Var har du köpt den? Gillar din inredningsstil :)

Linnéa sa...

vad kul att du gillar den! den kommer från Indiska (såklart) och kostar 399 kr. som hittat!

Mirijam sa...

Jättefina kort!
MEN, darling, dags att se över sin mailadress kanske? :)

Linnéa sa...

Mirijam: hahah jag veeet! Men roka? du får en femma om du fixar en annan åt mig......

Babbi - Bloggdesigner sa...

Tröjan ser verkligen mysig ut på Nemo :)