fredag, juni 05, 2009

Jag är trött, är på jobbet och håller tummarna för att det inte ska börja regna igen för om två timmar ska jag möta fotografen i Pildammsparken.

Jag känner mig stressad för det känns som det är något inplanerat nu varje dag under lång tid framöver. Bilbesiktning, möten, barnmorskan men även roliga saker som fester och träffa vänner. Jag vill ju göra de här sakerna men det känns som varje dag är en transportsträcka där nåt ska göras och det ska åkas en massa. Men det är två veckor kvar nu, sen ska jag ha en liten semester så jag får köra på och efter semestern bestämma mig när jag ska dra mig tillbaka.

Imorgon ska jag och Kalle åka på Ikea och förhoppningsvis hitta ett bra skötbord och lite annat. Rummet på ovanvåningen ska fixas till så jag ska köpa lite nytt tyg och klä om soffan, kanske en ny matta och så ska vi tapetsera.

Sen klockan 15 ska vi befinna oss i Malmö hos Maggi och Ola för någon slags överraskning! Så spännande! Jag har ingen aning om vad det är men jag tror det kommer bli riktigt roligt så det ser jag mycket fram emot.

Nu ska jag leta fram lite frukost och fixa iordning lite här innan jag ska bege mig.

Inga kommentarer: