tisdag, mars 11, 2008

Idag fick min barndomsvän Emma och hennes man Calle äntligen sin lilla bebis! Det blev en pojke som ska heta Theo och han var en liten tjockis på 4,5 kilo. Det blev lite dramatiskt eftersom bebisen var helt blå när han kom ut och behövde få syretillförsel och tas om hand i 4 timmar efter födseln. Emma förlorade en hel del blod men nu mår hela familjen bra, tack och lov.

Emma och Calle bor i Australien men de skulle komma hem i sommar och jag hoppas jag är i Kättbo då så jag också hinner träffa dem. Den första lekstugebebisen är alltså född och det känns lite galet! Jag, Emma och lotta har alltid sagt att vi ska ha jämnåriga barn så de kan ha lika kul som vi alltid haft det. Så nu är det bara att börja producera!

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

oh, I know the feeling! min bonusbror fick barn förra veckan, en liten mathilda! ska dit idag och träffa underverket.. den tredje jag känner som på mindre ett år får bäbis nu. så, ja, "börja producera!" är väl ungefär den tanken som väcks.. ;)

Anonym sa...

Vi får helt enkelt bli gravida samtidigt! :)

Puss/Magdalena

Linnéa sa...

lolitaregina: ja när omgivningen börjar så känner man ju mer att det är dags snart. det börjar suga lite extra liksom..:)

maggi: jaaaaaa det måste vi! sen blir vi barnvagnsmaffian, haha! PUSS