tisdag, maj 09, 2006

Gold lion

07.15


Huvudet värker för jag är så trött. Tror den plötsliga värmen gör att jag blir jättetrött, men det gör inget. Bara det är varmt för då blir jag på så mycket bättre humör.

Har teckenspråk nu på morgonen, sen ska vi träffas och öva inför det gigantiska provet nästa vecka som tar 2 lektioner, både tisdag och torsdag.
Efter lunch har jag prov i historia. Ska bli så skönt när det är över för jag känner sån press att ha det framför mig.
Vill skolan ska vara slut nu för jag pallar inte mer prov, hemarbeten och redovisningar!

Planerna för ikväll blev inställda så nu har jag inga alls. Just nu känns det dock jävligt skönt eftersom jag är så trött. Ska slappa efter provet och bara lata mig. Kanske sova en stund om jag känner för det.


Gold lion med Yeah yeah yeahs är min favoritlåt för stunden.


14.25

Historieprovet gick okej, jag borde ha klarat det iallafall. Men som vanligt inser jag att jag pluggat för dåligt.
Skönt att det är över iallafall, nu är det bara teckenspråksprovet jag oroar mig för. Och tiominuterstalet på svenskan. Gah! Blev precis medveten om att det oxå är nästa vecka! När i helvete ska jag förbereda det??? Jag vet inte ens vad jag ska prata om.. Åååå ÅNGEST!

Mitt huvud håller på att sprängas. Trodde huvudvärken imorse berodde på sömnbrist men jag har haft ont hela dagen. Druckit massa vatten och ätit både frukost och lunch.
Sitter och häver i mig Fun light Starfruit med is och har tagit två alvedon och hoppas det hjälper.

1 kommentar:

Mayumi sa...

Ska göra ett nytt försök idag och leta en sommartop :) Nån måste ju bara passa :) Bara man håller sig ifrån alla Magnum glassar så ;)