onsdag, april 26, 2006

Onsdag


09.20

Äter frukost och har lite småångest. Förhoppningsvis är det för att jag är nervös inför redovisningen och inte något annat.
Vädret är grått och trist, men det verkar vara rätt varmt iallafall.

Jag känner mig så låg. Har inte varit inne på MSN de senaste 3 dagarna för jag vill bara dra mig undan och inte "spontanprata" med någon. Känner mig så off och vill gömma mig för omvärlden, vet inte varför.
Men detta har inte resulterat i skolk denna veckan iallafall och det är tur. Bara två lektioner idag och det är skönt, ska till bibblan efter skolan och sen hem och skriva skriva skriva.

Blir aldrig nöjd med mitt hår! (OJ vilket problem) För några veckor sen började jag sätta upp det i en slarvig tofs som blev jättebra och bekväm. Men nu blir det inte bra längre. Jag gör på samma sätt, använder samma snodd och det är ju, givetvis, samma hår.
Varför är det så? Att en frisyr som funkat skitbra helt plötsligt bara ser ful ut?

Klura på det ni, förväntar mig minst ett svar när jag kommer hem i eftermiddag.


19.40

Nyss ätit en GOD middag bestående av en bit lax och sallad med ruccola, körsbärstomater, majs, gurka och fetaost med Lisas hemmagjorda olja på. Så gott! Rekommederas verkligen.

Har kommit igång lite med arbetet men det kommer nog bli sådär. Skrev en knapp sida innan träningen och nu ska jag fortsätta. Fast jag tänker fuska och kolla på Extra Extra, My name is Earl och O.C. Får väl sitta tills det e klart efteråt helt enkelt.

Men jag är redan sååå trött...


23.55

Har skickat in arbetet i religion och det blev sååå dåligt! Kommer bli pinsamt att prata om det. Fattade inte riktigt hur jag skulle skriva så det blev nåt patetiskt skit på knappt två sidor. Vet inte ens hur långt det skulle vara.
Jaja, nu behöver jag inte tänka på det mer.

Nu måste jag sova! Börjar 8 imorgon och jag kommer vara dödens dödstrött när jag ska gå upp. Långt hål oxå mellan mina två lektioner imorgon, så jävla drygt. Hoppas det är fint väder iallafall. Ingen gråskala imorgon tack!

Puss å gonatt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

För att det har växt lite? ;)

Anonym sa...

Jo jag vet det e ju bra att jag kollat upp det. Men nu känns det som om jag kommer nojja över detta jämt, bara för att de sa åt mig att va uppmärksam.