måndag, januari 13, 2014

Många bra saker

Idag kom vår nya tvättmaskin och den står och kör sin första tvätt nu. Energisnål och fancy, I love it! Och sjukt roligt att vi är tre bloggare som fick ny tvättmaskin idag, vad är oddsen för det?


Jag sprang inte idag eftersom benen kändes så trötta. Istället körde jag styrka här hemma och jag fick nyss en fråga om vad jag gör för övningar när jag tränar hemma. Jag använder mig av den här appen:


Sök på workout så hittar ni den. Där finns olika program att välja på och man kan skapa sina egna samt välja hur länge man vill köra. Mitt upplägg idag:

Vardagsrumsbootcamp:
Armhävningar 2*20
Sit-ups 2*20
Rygglyft 2*20
Jägarvila 1 minut
Magpress 2*20
Tricepspress 2*20

Magövingar från appen 10 minuter

Armövningar från appen 5 minuter

20 squats


Eftersom jag försöker undvika kolhydrater på veckorna så brukar jag inte äta spaghetti till köttfärssåsen. Istället äter jag vitkål, morötter eller bara sallad med idag invigde jag min Veggie twister som jag fick i julklapp och den var superbra och enkel att använda och jag fick fin zucchinispaghetti till min köttfärssås!


Så, det var nog alla bra saker jag hade idag!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Smidigt med en app, just träningsprogram och att komma på vad man ska göra tycker jag är det svåraste när jag tränar själv. Får kolla in den där!

Helena Nimbratt sa...

När jag köpte tvättmaskin precis innan jul såg jag till att den hade ett ordentligt sportprogram! Vi använder det jämt i min familj.

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Är avis på dig som redan har en inkopplad tvättmaskin! Vi måste köpa någon slags adapter och sedan vänta på installationshjälp. :-P Låter som om du fick till ett bra styrkepass -- heja! Och zucchinipastan ser god ut!

Bella sa...

Tack för att du dela med dig :)