CHIABOLLAR 2.0
10 urkärnade dadlar
2 dl dinkelflingor
1 tsk chiafrön
1 tsk kakao (gärna raw)
1 krm salt
Vaniljpulver
Flytande honung
3-4 rutor mörk choklad (minst 70%)
Chiafrön el kokos att rulla i
Mixa ihop allt, rulla bollar som sen rullas i kokos/chiafrön och ställ kallt. Sen är det bara att njuta!
Jag tycker att det är godast att rulla i kokos. Barnen fick smaka, jag sa att det var chokladbollar och de sa inget det utan åt glatt och ville ha mer.
Måste testa!!
SvaraRaderaMums! Måste jag testa! Härligt att barnen oxå gillade dem!
SvaraRaderaKram K
De där rutorna med choklad gjorde susen för smaken, speciellt efter de stått ett tag i kylen!
SvaraRaderaNämen det här lät ju himla najs! Tack!
SvaraRaderaLåter jättegott, tack för recept. :-)
SvaraRadera